Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oskarovka je za USA Today rekla da ni na WC-u nije prestala razmišljati o svojoj udruzi za borbu protiv širenja side u Africi radi čega i boravi u Južnoafričkoj Republici.


Lijepa glumica Charlize Theron sedam se dana mučila s proljevom koji je zaradila za boravka u Južnoafričkoj Republici. U svoju rodnu državu glumica je došla radi humanitarnog rada koji obavlja njezina organizacija Africa Outreach Project čiji je zadatak edukacija mladih u Africi kako da se zaštite pri spolnom odnosu u želji da se spriječi porast broja oboljelih od side.

Vezani članci Charlize Theron - 1 Holivudska ljepotica ismijala mladu milijunašicu i dobila veliku podršku: "Rasturila si" Hugh Keays-Byrne Preminula zvijezda filma "Pobješnjeli Max", neutješni kolege se opraštaju: ''Jako ćeš nedostajati...''

'Već sedam dana sjedim na školjci', rekla je oskarovka za USA Today i nastavila:

'No i dok sam na WC-u razmišljam o poslu koji me ispunjava i radi kojeg sam ovdje. Dio mene uvijek će ostati djevojka iz Južnoafričke Republike koja je svjesna da je imala samo jako puno sreće u životu za razliku od većine svojih sunarodnjaka i svaka pomoć njima ispunjava me i izgrađuje kao osobu.'

Charlize je priznala da voli fine stvari, ali da je novac nije pokvario i kako je ostala svjesna da materijalno nije osnova za životnu sreću. 'Razmažena sam, ali i svjesna stvarnosti. Tako, primjerice, nikada neću imati više od dva sjenila za oči u kozmetičkoj torbici jer mi više od toga jednostavno nije potrebno. A tako je i sa svim drugim u životu', rekla je. (Agencija VLM)