Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je to priznala u showu Larryja Kinga na CNN-u.


Nakon što je 10. listopada rodila blizance, kanadska pjevačica Celine Dion nije ih mogla razlikovati. Kako bi ih nekako označila, Celine im je stavljala na glavu kapice različitih boja. No, kad su joj se kapice pomiješale, nije znala koja ide na čiju glavu. 'Ustvari nisu uopće slični, ali ja ih jednostavno ne mogu razlikovati', izjavila je Celine Larryju Kingu.

Vezani članci Slika nije dostupna Holivudski 'baby boom': Curica i blizanci Slika nije dostupna Celine Dion opovrgla glasine o komplikacijama u trudnoći

Bilo je probelma i oko imena. 'Kad su se rodili, nismo imali imena i nastupila je panika. Tjedan dana sam ih zvala Baby A i Baby B. Bila sam zbunjena - tko je Baby A, a tko Baby B? A kada smo pomiješali kapice, vrištala sam: O Bože, je li sad Baby A postala Baby B, a B je postala A?!', jadala se pjevačica.

>> Celine Dion: Srce moje bebe prestalo je kucati

Kad smo došli kući iz bolnice, shvatil ismo da je zbilja važno dati bebama imena. Nakon sedam dana odlučili smo da A i B više nemaju smisla, pa smo ih nazvali Nelson i Eddie. Celine Dion i njezin suprug René Angélil već imaju devetogodišnju kći René-Charles.