Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alka na novi, fotografije na stari način! Sjećate li se polaroida koji su fotografiju izbacivali odmah. Da mogu biti atraktivni i danas, pokazala je večeras otvorena izložba novinarke Marijane Marinović - Gradovi - bjegovi.


Tri godine lutanja po dragim i važnim gradovima, Marijani Marinović donijeli su još jednu izložbu polaroida. Ovaj oblik fotografije na koji su mnogi zaboravili - i danas je vrlo privlačan. Gradovi - bijegovi okupili su i neke aktere s njezine prve izložbe - Osmijesi bez riječi, na kojoj je ovjekovječila većinu hrvatskih zvijezda.

Vezani članci Slika nije dostupna Promocija 'Tišine mora': Potpuno iskreni Oliver Dragojević! Slika nije dostupna Sanja opet ljubi: Iz prijateljstva se razvilo nešto više!

Gradovi - bijegovi okupili su i neke aktere s njezine prve izložbe - Osmijesi bez riječi, na kojoj je ovjekovječila većinu hrvatskih zvijezda. 'Zapravo je sve počelo s Oliverom Dragojevićem u Parizu i njegovim velikim koncertom u Olympiji kad sam ja izvadila polaroid on je rekao, 'Što ti je to, toster!?'. Užasno mu se svidjelo i tako je to krenulo.', rekla je Marijana Marinović.

Izložba je otkrila i ljubav prema fotografiji nekih od gostiju, među kojima su se našli glumac Mislav Čavajda, Iva Jerković, Sanja Duggan, Leona Paraminski, Helena Šopar i Kristina Smoje, između ostalih. Više u prilogu Iz večernjih Vijesti!