Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Carrie Fisher i njena majka Debbie Reynolds na gostovanju kod Oprahe otvoreno su progovorile o osobnim problemima i depresiji s kojom se Carrie bori.


Glumica je priznala kako već šest tjedana ide na liječenje kronične depresije elektrošokovima.

Vezani članci Josip Kotlar i Matej Mlađenović (Foto: Screenshot Youtube) Nije mu dugo trebalo da se skine: Otrov za žene s malih ekrana odmah je prihvatio izazov! Matej Mlađenović (Foto: Instagram) Poduzetni šarmer koji je nedavno javno tražio ženu svog života zbog prvog je poljupca djedu ukrao auto!

'Osjećam se puno bolje, situacija nije toliko loša koliko je bila. Uspavaju me i daju mi lijekove, tako da nemam grčeve i dobro se osjećam, sve to brzo bude gotovo', otvoreno je rekla Carrie. Njena majka Debbie Fisher priznaje kako joj je bilo jako teško kada je saznala kako joj kćer bolesna , i kako će se cijeli život boriti protiv depresije.

Mentalno zdravlje glumice najpoznatije po ulozi Leije u 'Ratovima zvijezda' došlo je do krajnosti prije petnaest godine kad nakon šest dana konstantne nesanice  više uopće nije znala tko je.

>> Carrie Fisher odlučna je u borbi protiv kilograma

Carrie je uzimala razne lijekove koji joj nisu pomogli u borbi s depresijom, ali sada se osjeća puno bolje i svjesna je kako joj elektrošokovi zaista pomažu kako bi kroz život prolazila lakše, bez opterećenja i negativnih misli koje su je dovele do ove situacije.