Glumica Cameron Diaz već je izgradila imidž nezahvalne 'robe' za paparazze, jer je do sada, kad god bi primijetila objektive, posezala za mobitelom, prebacivala kosu preko lica, počinjala gledati u pod, ili pak potpuno okretati glavu kako je se ne bi snimilo.


Prije nekoliko sati Cameron je napuštajući svoj stan bila dobro raspoložena i fotografima, koji su je čekali, poklonila nekoliko osmjeha. Izašla je u casual stilu, ali s bitnim 'modnim' detaljem, odnosno termos bocom s kavom, što je u posljednje vrijeme postao viđeniji predmet u rukama poznatih Amerikanaca na ulici (Što je tako primamljivo u kavi spravljenoj kod kuće, da se mora nositi van?). Da je u pitanju neki drugi celebrity, to bi se moglo i smatrati normalnim, ali s Cameron je situacija potpuno drukčija.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Prvi put u životu sam potpuno zadovoljna!' Slika nije dostupna Čuvali je specijalci dok je snimala scenu seksa

U foto galeriji možete vidjeti i nekoliko prijašnjih situacija, odnosno kako se Cameron Diaz do sada ponašala kad bi je snimali na javnom mjestu.