Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oko autobiografije Dine Bubičića 'Od dilera do mistera' iz dana u dan diže se sve više prašine.


Dino Bubičić u knjizi, između ostalog, priznaje da je do lente Mistera Hrvatske došao na nezakonit način, točnije intimnim odnosima s članicama direkcije. S kime je to Dino dijelio krevet da bi postao Mister Hrvatske i hoće li direkcija izbora za Mistera i Miss Hrvatske pokrenuti istragu u vezi s njegovim javnim priznanjem da je do titule mistera došao mutnim vodama, istražila je naša Anja Stevović.

Vezani članci Papa Franjo Papa Franjo vjeruje da će umrijeti u Rimu: "Bit ću papa, na dužnosti ili u mirovini. Neću se vratiti u Argentinu" Lorenzo Gentile - 2 Je li u Petrinji bilo krađe humanitarne pomoći? Talijan tvrdi: "Paketa nije bilo. Optužili su me da smo poslali popišanu robu." U općini mu dobacuju: "Mafijo"

'Drago mi je , Dino, ja sam Sneki! ... Kada sam joj ispričao da se pripremam za Mistera, rekla mi je da poznaje neke ljude u organizaciji i da će joj biti drago, ako mi bude mogla pomoći!', ovim riječima Dino Bubičić je u svojoj autobiografiji 'Od dilera do mistera' počeo je priču o svom putu do titule mistera Hrvatske.

>> Dino Bubičić: Bez obzira što Vlatka priča, seksa je bilo

>> Vlatka Pokos: Cijela priča je plod bolesnih umova

'Zovite njega pa ga pitajte, ja čovjeka ne poznam!', odgovorila je Snježana Mehun na tvrdnje da su ona i Sneki ista osoba. I sam Bubičić tvrdi kako Sneki i Mehunka nisu ista osoba. Iako nam zdrava pamet nalaže vjerovati kako ne bi priznao i da je drukčije.

A, nakon što je bio intiman sa Sneki iz svog romana, ona mu se tvrdi Bubičić ponudila da mu osigura osvajanje titule najljepšeg. A da bi pobijedio, morao je spavati s Mare, njezinom prijateljicom inače glavnom organizatoricom spomenutog izbora ljepote.

Dino je na kraju prihvatio ponudu i zaradio pobjedu. Jutro uoči izbora, išuljavši se iz Dinina kreveta, Mare mu je ostavila poruku, 'The winner takes it all'. Svojim priznanjem da je do titule Mistera Hrvatske došao prihvativši nemoralnu ponudu, Bubičić je nesumnjivo diskreditirao direkciju izbora ljepote. Je li moguće da se do lente najljepšeg u Hrvatskoj dolazi putem kreveta pitali smo i odgovorne u prozvanoj direkciji. Više u prilogu IN magazina!