Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Autobiografija Dina Bubičića intrigantnog naslova 'Od dilera do mistera' koja će se ovog petka naći u prodaji definitivno će šokirati javnost.


Pompa oko reality vjenčanja Dina Bubičića i Ivane Paris još nije utihnula, a bivši Mister Dino ponovno je dospio na naslovnice. Naime, ovih bi se dana u prodaji trebala naći njegova autobiografija, u kojoj je, između ostalog, do u detalje opisao svoj odnos s Vlatkom Pokos.

Vezani članci Slika nije dostupna Dino otkrio sočan i šokantan detalj seksa s Vlatkom Pokos Slika nije dostupna Vlatka Pokos ljetos ljubila dva, a ne jednog Marina!

U svom štivu Bubičić izmeđuostalog piše o danima provedenim u zatvoru. Bez dlake na jeziku bivši Mister Hrvatske progovara o brutalnim metodama policijskih ispitivanja, osuđenicma za ratne zločine, ubojicama, silovateljima.

S obzirom da je u neočekivanom obratu sudbine nakon mračne zatvorske ćelije zakoračio u blještavi svijet showbizza u svom književnom prvijencu Dino otvoreno piše i o dekadenciji hrvatske estrade. No ono što je već zagolicalo maštu javnosti jest detaljan opis seksa s pjevačicom Vlatkom Pokos.

'Je li Vlatka strastvena? Jest. Mislim da je seks bio super i da smo se jako brzo navikli jedan na drugoga i mislim da smo uživali jedan u drugome', izjavio je Dino za IN magazin.

>> Vlatka Pokos: Moj slučaj je posebno težak!

Taj 'super seks' odvijao se u dnevnoj sobi na Dinovu trosjedu, bolje rečeno na kauču njegove mame. Dino se divio Vlatkinim intimnim dijelovima tijela, u nju se tvrdi zaljubio kao ni u jednu ženu prije. Dodatno ga je uzbuđivala razlika u godinama.

Bubi je bio očaran Vlatkom do te mjere da i danas kao oženjen muškarac čuva erotske SMS- ove koje su razmjenjivali. U njima mu je ona opisivala kako se tuširala , a on joj pak odgovarao da mu je u mislima. Na kraju knjige Dino tvrdi da je ponosan na tu vezu punu ljubavi i zahvaljuje Vlatki koja je za njega bila divna žena. Prozvana Vlatka ništa pak ne želi komentirati.