Već je odavno poznato kako je engleski pjevač šezdeset dvogodišnji Bryan Ferry slab na mnogo mlađe žene. Ni veza od prije šest godina, s tada dvadeset jednogodišnjom pjevačicom pratećim vokalom Katie Turner, nije digla toliko prašine kao njegova najnovija ljubavna romanca. Naime najnovija djevojka rokera i tekstopisca je dvadeset sedmogodišnja Amanda Sheppard, koja je prije pet godina kratko bila u vezi s njegovim dvadeset jednogodišnjim sinom Isaacom..


Ferry i Amanda prošli su tjedan fotografirani kako zajedno izlaze iz poznatog londonskog restorana The Ivy, a ranije ovog tjedna su zajedno viđeni kako se zabavljaju u jednom londonskom noćnom klubu, prenosi Daily mail. 

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Zbog obilne kiše poplavljene ulice Londona: "Nikad nisam vidio ovako nešto" Britanska policija, ilustracija Strava u Londonu: U masovnoj tučnjavi nožem ubijeno dvoje tinejdžera, ljudi bezuspješno oživljavali dječaka

'Bilo mi je malo čudno vidjeti Bryana Ferrya na popisu uzvanika jer su uglavnom za taj klub na popisu mlađi ljudi. No, izgledalo je da se Bryan osjeća opušteno s mlađom djevojkom i njezinim prijateljicama', rekao je jedan izvor.

Bryan i Amanda navodno su zajedno već dva mjeseca, i kako stvari sada stoje, veza je čvrsta. Amandine prijateljice su njezinom novom dečku dale i nadimak od milja. Zovu ga Penzioner.