Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši tenisač i poduzetnik Bruno Orešar već godinu dana, navodno, sms-ovima maltretira bivšu ljubavnicu Lidiju Bogdanović, ženu grčkog tajkuna. Što je razlozlog prekidu ljubavne afere te zašto se bivši ljubavnici časte grubim riječima otkriva Ivana Rašić.


Lidija Bogdanović, bivša ljubavnica hrvatske teniske legende Brune Orešara, za magazin Extra izjavila je kako joj bivši tenisač prijeti. Budući da je u braku s grčkim tajkunom, Bruno je navodno agresivno inzistirao da se rastane. Nakon prekida afere navodno joj je slao nimalo ugodne poruke te navodno prijetio da će ubiti nju i njezinu obitelj.

Vezani članci Slika nije dostupna U Orešarovoj tvrci nadaju se boljim turističkim danima Slika nije dostupna Bruno Orešar: Problemi su počeli od prvog tenisa sa Tuđmanom

'Ti si bolesna gadura...hahaha...pozdravi muža....hahaha
Jeftino smeće, gotovo ti je, ti i tvoji đavoli-svi ste u paklu', sadržaje je jedne od sms poruka za koju žena grčkog tajkuna, Lidija Bogdanović tvrdi da joj je poslao Bruno Orešar.

Lidija se nada da suprug neće doznati za njezinu aferu. Toliko je moćan, da je, navodno, do njega nemoguće doći. A na intervjuu se odlučila jer se boji Orešara. Prema njezinim riječima, jednom ju je čak i fizički napao, gušeći je za vrat. A posljednja poruka, navodno joj je stigla prije nekoliko dana.

'Nisi se razvela, lažljivice bolesna! Zašto nisi došla? Hahaha...Nikad ti nećeš u moju domovinu prismrditi, kurvice. Neću se više ni ja boriti, dosta je bilo, neka sve ide u prah i pepeo. Vidimo se u paklu!', glasi sms poruka.

Orešar je za medije sve demantirao, te navodno rekao da je dotičnu vidio samo dva puta. Iako neke od spornih poruka jasno pokazuju da je njihov odnos bio više od obične avanture. Više u prilogu IN magazina!