Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danska glumica bila je s Arnoldom u strastvenoj vezi 1985. tijekom snimanja filma 'Red Sonja'. On je već tad bio pred vjenčanjem s Mariom Shriver.


Zasigurno ima još kućnih pomoćnica i glumica s kojima je Arnold Schwarzenegger imao izvanbračne izlete, no o tome mudro šute. Ipak danska glumica bez dlake na jeziku Brigitte Nielsen otvoreno je progovorila o svojoj strastvenoj ljubavnoj vezi sa zvijezdom 'Treminatora 'koja se dogodila prije 26 godina.

Vezani članci Instagram i stvarnost Kome oni lažu?! Njihove objave na društvenim mrežama toliko su prozirne da im nitko ne vjeruje Slika nije dostupna Bono Vox tješi suprugu Arnolda Schwarzeneggera

Arnie je tada bio u ozbiljnoj vezi s Marijom Shriver, sljedeće godine su se vjenčali, no to ga nije spriječilo da na snimanju filma 'Red Sonja' započne aferu sa vrlo zgodnom danskom glumicom koja je tada imala 22 godine.

'Sve smo željeli isprobati, nismo se suzdržavali. Nije bilo obećanja, zabrana, bila je to jedna od najboljih faza u mom životu', kaže Nielsen dodavši kako joj Arnold nikad nije pričao o svojoj vezi s Marijom.
'Način na koji smo živjeli me uvjerio da sam mu jedina. No, nije bilo tako. Nikad mi nije spomenuo da će se oženiti Marijom i da je njihova veza vrlo ozbiljna. Da jest brzo bih izašla iz tog trokuta', zaključuje Brigitte. (VLM)