Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Estradu je šokirala izjava kolege Mladena Grdovića koji je nakon splitskog pridea izjavio kako 'ped*** treba zapaliti', pa će zbog toga biti priveden.


'Svako kazneno djelo usmjereno prema sudionicima skupa tretiramo kao kazneno djelo zločina iz mržnje. Bez obzira tko je taj što je nešto takvo rekao bit će sankcioniran', rekao je Krunoslav Borovec, načelnik Odjela za odnose s javnošću MUP-a, nadodavši da pjevač Mladen Grdović, koji je davao homofobne izjave, još nije bio na obavijesnom razgovoru, ali da hoće.

Vezani članci Alkotest, ilustracija (Ne)slavni rekorder: Dobio kaznu od 42 tisuće kuna jer je napuhao 3,3 promila Željko Kerum Kerum nakon razgovora u policiji zbog govora mržnja: ''Ima mukte reklamu, bio je u 20 medija, gubim bezveze vrijeme na gluposti''

A kako je prenio Red Carpet u prilogu o splitskom gay prideu, estradu je šokirala izjava kolege Grdovića koji je na glazbenom festivalu u Vodicama nakon pridea izjavio kako 'ped*** treba zapaliti'.

'Pa to uistinu nije lijepo, ta je izjava prestrašna, za osudu naravno, to mu nije trebalo. Mi smo vrlo tolerantni ne zanima nas ničija seksualna orijentacija apsolutno nas boli briga što ljudi rade doma. Ljubav prije svega, ljubav', izjavila je pjevačica Colonije Indira Vladić.