Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da popularnost može biti jača od emocija, otkrila je glumica Alex Stebbins koja je baš u borbi s poznatom zvijezdom izgubila ljubav.


Ako se uzme u obzir da iza tog raskida stoji Lady Gaga onda možda i može biti jasno kakva popularnost je potrebna da pobijedi emocije. U ringu s takvom megapopularnom zvijezdom jednostavno ništa ne može pobijediti njenu moć koju je stekla slavom i svjetskom popularnošću, a glumica je sve to platila u ljubavnom životu jer joj je Gaga preotela dečka Luca Carla.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!' Slika nije dostupna Baš kao i druge žene: 'Bojim se kupaćih kostima!'

Čini se da je bilo dovoljno da si deklariran kao bivši od megapopularne pjevačice i opasnost da ga ona uzme natrag uvijek vreba. Tako je Gaga u trenutku saznanja da se njen bivši grije s drugom u krevetu, pustila svoje kandže i doslovno okrećala nebo i zemlju ne bi li ga vratila natrag iako ga nijednom nije kontaktirala u godinu dana dok je mislila da je slobodan kao ptičica: 'Ona na kraju uspije u svakom naumu jer je previše popularna da ne bi dobila ono što želi.', izjavila je Alex Stebbins za New York Post.

Gaga očito pati da u svakoj situaciji može demonstrirati da ono što je jednom bilo njeno, uvijek može biti njeno, a izgledno je da svojom popularnošću nameće i svoju moć. Alex je zapravo i priznala kako se protiv njene popularnosti ne može boriti: 'Borba s njom je kao borba s Isusom, jednostavno gubiš', navodi glumica. To dokazuje i činjenica da je bio dovoljan samo jedan susret Gage i Luca kako bi joj se on vratio i u jednom trenu izbrisao njihovu jednogodišnju vezu: 'Gaga ga je doslovno preklinjala za drugu šansu i on je popustio, a ja sam dobila pljusku u lice', priznaje Stebbins. Ipak, u cijeloj priči otkriva se da se iza popularnosti Gage kriju nezavidne osobine: posesivna ljubomora, razmaženost neke su od njih.

Svjedočenje Alex zapravo jako dobro prezentira moć Gage i dolazi kao potvrda da se borba protiv njene popularnosti zaista može pretvoriti u borbu s vjetrenjačama. Ovdje je žrtva bila atraktivna glumica. Ali jedno je biti atraktivan, a drugo je zvati se Lady Gaga.