U Domu hrvatskih likovnih umjetnika Adidas je u srijedu pripremio veliki multimedijalni party pod nazivom 'Adidas is all in'.


Party 'Adidas is all in' ujedno je bio i pravi spektakl po pitanju osvjetljenja i vizualnih efekata kako u unutrašnjosti HDLU-a, tako i nafasadi zgrade. Čak ni kiša koja je počela padati u večernjim satima nije rastjerala znatiželjnike koji su gledali svjetlosne instalacije na zgradi.

Vezani članci Gužve u Hrvatskoj - 2 ''Kuhalo'' u splitskoj trajektnoj luci: Zbog ogromne gužve morala reagirati policija, uputili i molbu građanima Slika nije dostupna 'Sada mi se sve to čini kao drugi život!'

U sklopu partiya svi zainteresirani su mogli odigrati partiju virtualnog nogometa bez lopte, a toj inovaciji nisu mogli odoljeti ni domaći celebrityji. U prvome redu Blanka Vlašić, Amir Bukvić, Lana Klingor i Milan Badelj, Renata Sopek i Mario Ančić.

Partyju su još nazočili Luka Nižetić, Ivan Tomečak, Damjan Rudež, a zamijećene su još i Ivana Nanut i Ana Stunić. Sudeći po pravom malom spektaklu koji je priređen, Adidas je svakako 'In'