Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Primož Dolničar odgovorio je na izjave bivše supruge Anđe Marić koja je nedavno javno progovorila o raspadu svoga braka.


Primož Dolničar je za Večernji list odgovorio na Anđinu ljubavnu ispovijed koja je napravila buru u javnosti i na koju nitko nije ostao ravnodušan. No, iako se očekivalo da nakon njihovog razvoda i teških riječi koje su izišle iz Anđe Marić slijedi jedno medijsko prepucavanje, Primož je ostao poprilično miran: 'Obavijestili su me da je Anđa bila na televiziji i što je sve rekla, ali ne bih komentirao njezine izjave, prije svega zbog našeg sina Gašpera', izjavio je bivši suprug Anđe koji trenutno živi sa Ninom Mlačnik, inače jednom od Anđinih prijateljica s kojom ju je prevario.

Vezani članci Zoran Mamić i Darija Crnjaković (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Zoran Mamić čeka treće dijete s novom ljepoticom, a iza sebe ima dva braka koja su pratile razne glasine Holly Young (Foto: Instagram) Seksi crnka koju je ljubio i Usain Bolt uništila 10-godišnji brak slavnog nogometaša

Ona mu je nedavno rodila drugog sina te žive svi zajedno u Sloveniji, a na novu obitelj i novo žensko lice koje odgaja njenog sina, pjevačica je dala komentar: 'Diže mi se kosa na glavi kad moje dijete govori njenim naglaskom. Grozno mi je što ta žena, koja mi je zabila nož u leđa, sad čita mom djetetu bajke prije spavanja', izjavila je Anđa.

Ipak, Primož nije odgovarao napadom te nije iskazivao ikakav interes da komentira njihovu bračnu prošlost kao ni svoje navodne grijehe koje mu je intervjuom priskrbila Anđa, već se osvrnuo na sadašnjost na koju je očito više fokusiran: 'Sad imam dva sina i to mi je najbitnije u životu, a istinu o našem braku možete pronaći na sudu među dokumentima o razvodu', bilo je sve što je za Večernji list rekao Primož Dolničar koji nikada nije javno progovarao o ikakvim detaljima vezanim uz brak s pjevačicom, pa tako ni o onima vezanim uz razvod.

>> 'Varao me s dosta prijateljica i pokazivao seks s ljubavnicom na videu'

Podsjećamo, Anđa je javno progovorila o detaljima svog braka koji su potresli javnost i izazvali razne moralne rasprave o preljubu, prevri, poštivanju, pa i izdaji. Tako je pjevačica otkrila kako Nina nije jedina prijateljica koja je zavirila u njenu bračnu postelju, već je bila suočena s više žena koje su pred njom bila najbolje prijateljice, a iza njenih leđa ljubavnice njenom suprugu. Primož joj je čak da bi izazvao ljubomoru i uvjerio Anđu da ju je prevario predočio snimku seksa s ljubavnicom i taj trenutak je bio ključan za skidanje prstena s ruke i odlazak na sud s papirima za rastavu.

Primož Dolničar očito ne želi ulaziti u medijske diskusije sa svojom bivšom suprugom, ali ipak, nijedan navod nije  demantirao.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju