Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za InTouch magazin, progovorila je bivša prostitutka, inače iz Bosne, Irma Nici, bez dvojbe da iznese sve prljave detalje ljubavnog odnosa koji je imala s Davidom Beckhamom. Becks uzvraća tužbom.


U zadnje vrijeme, po medijima se lansiraju neke 'no-name' prostitutke koje su apsolutno zavladale medijskim prostorom, a ono po čemu su specifične, krije se u navodima da su kraj njih ležale neke slavne zvijezde. Ovakva priča trenutno je 'top story' i u slučaju Davida Beckhama, koji se (opet) našao u skandalu, ovaj put zbog ljubavne afere sa Irmom Nici, iz 2007. godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Intimni trenuci: Je li to njoj 'pobjegao' i smiješak? Slika nije dostupna Posh Amerikancima pokazala grudi

Opisala je provedenu noć sa slavnim nogometašem koja se reprizirala u čak pet navrata koju je David masno i platio. No, ovaj put je slavni nogometaš prozvan i zbog seksualnog klinča u kojem se našao sa dvije 'kraljice noći' istodobno. Naravno da je Becksova PR služba odmah demantirala sve navode, ali to ne umanjuje zanimljivost izjava koje je Irma rado podijelila sa novinarima. ' Bilo je uzbudljivo biti s njim obzirom da mnoge o tome mogu samo sanjati', rekla je 26-godišnja Irma. Izjavila je da seks s navedenom zvijezdom i nije bio toliko ekstra dobar, ali da je ipak znao što radi.

Možda je najviše pozornosti privukla izjava u kojoj David progovara o svom braku. Tako je Irmi, očito nakon što su se već upoznali kroz više navrata, otvorio dušu u vezi žene Posh: 'Rekao mi je kako je više preferirao njeno tijelo s oblinama nego ovo koje danas tako ponosno nosi', izjavila je Nici za InTouch.

Beckham nije dugo čekao da bi reagirao te je unajmio najbolje svjetske odvjetnike kako bi pobio navedene tvrdnje za koje je rekao da su potpuno neutemeljene i lažne. David očito ima punu podršku od svih prijatelja koji su složni da je sve namještaljka kako bi ga se deskriditiralo te da je ova laž plasirana kako bi magazin podebljao prodaju, a Irma stekla željenu slavu. 'David i Victoria su jako mirni što se tiče ovih iznesenih gluposti', navodi jedan od njih.

Čini se da nas čeka prava borba i još jedan medijski rat. Ukoliko je Irmi slava bila imperativ, izgledno je da joj plan uspijeva jer je već otvorila svoj web site gdje korisnicima naplaćuje preuzimanje njenih slika.

>> David i Victoria pokazali strasti u javnosti

Priču zaključujemo sa izjavom Irminog bivšeg prijatelja kojom možda nagovještava da nas čeka još mnogo ovakvih slučajeva: 'Odlučila je ispovjediti svoju priču kako bi raščistila s prošlošću. Irma je bila jedna od najtraženijih djevojaka na Manhattanu, a nagađa se da ima podeblju crnu listu svojih mušterija na kojoj Beckham nije jedina zvijezda. '