Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oproštajno pismo u kome najavljuje zločin, nađeno je u stanu Ljiljane Mitić nakon stravičnog događaja.


U stanu Ljiljane Mitić, koja je u subotu u teškom stanju izvađena iz Dunava, u koji je skočila nakon što je ubila bivšeg muža i njegovu kćer ispred restorana 'Madera’ pronađeno je oproštajno pismo, u kojem je navela motive stravičnog zločina koji je počinila, na godišnjicu smrti svog sina. U njemu, između ostalog, stoji: ‘Za smrt moga sina krivi smo ja i Ljuba, njegov otac... Hoću da me sahranite... I da mi u lijes stavite stvari mog sina, da mu ih ponesem.’ Navodno je nakon ubojstva Ljiljana rekla policajcima da je ‘Ljubo ubio njihova sina, pa je zato ona ubila njega i njegovu kćer’, prenosi Blic Online.

Vezani članci Vatikan (Foto: AFP) Vatikan potvrdio da je protiv eutanazije, ali objašnjava kad treba prestati davati hranu i piće: ''Bog je jedini gospodar'' Otkrivena tajna Vincent Van Gogha - 6 Povjesničari sasvim slučajno otkrili tajnu staru 130 godina: "Ovo je nešto vrlo dirljivo, možemo se staviti u kožu tog nevjerojatnog slikara"

Podsjetimo, Ljiljana Mitić je u subotu oko 17.30 sati ubila bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića (58) i njegovu kćer Milicu (21) ispred restorana 'Madera' u beogradskom parku Tašmajdan. Pucnjavi je prethodila svađa, poslije koje je Ljiljana Mitić prvo s dva hica u tijelo pogodila Milicu, a zatim je pucala Ljubomiru u glavu. Milica je na mjestu izdahnula od posljedica ranjavanja, dok je Ljubomir podlegao povredama u kolima Hitne pomoći na puta za Urgentni centar.

Poslije pucnjave nekadašnja plesačica legendarnih Lokica, prve beogradske plesne skupine, je pobjegla, a nedugo zatim i skočila s Brankovog mosta. Vodena bujica odnijela je do Pančevskog mosta, gdje su je ribari izvukli iz vode kod restorana 'Konoba'. Bila je bez svijesti, sa sniženom tjelesnom temperaturom i nagutana vode. Njeno zdravstveno stanje je stabilno i nije joj ugrožena nijedna od vitalnih tjelesnih funkcija. Nalazi se pod policijskim nadzorom na odjelu intenzivne njege u Urgentnom centru.

Kod restorana 'Madera' poslije krvavog zločina došla je i majka ubijene djevojke koja je izjavila da je Ljiljana Mitić u više navrata prijetila Milici da će je ubiti, ali te prijetnje niko nije ozbiljno shvatio.

>> VIDEO: Nakon dvostrukog ubojstva nije uspjela u samoubojstvu