Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevjerojatna životna priča 36-godišnje Tracy Broughton će rijetko koga ostaviti ravnodušnim.


Život Tracy Broughton definitivno nije bio lagan. Kako izvještava Daily Mail, Tracy je još kao curica bila oteta, kasnije je zbog raka izgubila majku, a 1996. ju je još uvijek nepoznati vozač lupio automobilom i pobjegao s mjesta nesreće, nakon čega je ostala paralizirana te je sljedećih 11 godina provela u invalidskim kolicima.

Vezani članci Kamala Harris Tko je Kamala Devi Harris? Pomajka dvoje djece, napisala tri knjige, a zna se i tko joj je najveći uzor Nancy Pelosi Pelosi poziva na kazneni progon zastupnika koji su možda pomogli napadačima na Kongres

A u nedjelju je njezina priča dobila nevjerojatan happy end kada je Tracy ponosno ponijela letu Ms. Amerike 2011. (Gospođu Amerike), natječaja ljepote koji se smatra 'starijom sestrom' Miss Amerike, te na koji se mogu prijavljivati samo natjecateljice starije od 26 godina, bez obzira na svoj bračni status.

36-godišnja samohrana majka dvoje djece je svoju lentu u Doubletree hotelu u kalifornijskom gradu Anaheimu primila sa štakom u ruci, te je novinarima otkrila kako je uspjela premostiti tolike probleme u životu. 'Bila sam u stanju nadvladati svoje poteškoće s kombinacijom eksperimentalnih terapija, vjere i ustrajnosti', izjavila je Tracy nakon izbora za Orange County Register.

Tracy je kao nagradu primila 3.500 dolara vrijednu lentu, te će sljedećih godinu dana provesti promovirajući prava ljudi s posebnim potrebama.

Pogledajte kako je Tracy Broughton proglašena za Ms. Amerike 2011. godine!