Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tko je među prvima kupio tablet računalo? O kojim su digitalnim uređajima ovisni poznati Hrvati? Moderna tehnologija jednima je olakšala život, drugi jedva čekaju trenutak mira i tišine. Saznali smo po čemu najradije tipkaju zvijezde.


Roboti, leteće kamere, 3D prikazi, pametni telefoni, igraće konzole, tablet računala. Jednostavo nazvani Gadgeti- mali hi tech uređaji za zabavu ili posao. No o kojima su ovisni domaća poznata lica?

Branka Bebić Krstulović tvrdi da zbog posla mora ima imati Blakberry, dok je Mariji Borić 'najdalji doseg' mobitel.

Znam točno šta se događa na tržištu uzimao sam i dobre mobitele i stvari, ali uvijek mi ih uzme sin', izjavio je Goran Grgić.

Političari su pronašli izvrstan način da dopru do birača. Davorko Vidović piše Blog, jedan je od aktivnijih političara na Facebooku, a također prati i novosti na tržištu.Ima Iphone 'trojku', a vjeruje kako je prvi u Saboru koji je nabavio i Ipad.

Prema istraživanjima svjetske baze za praćenje tržišta mobitela do polovice iduće godine koristit će se 6 milijardi mobitela. Što znači gotovo jedan uređaj po stanovniku.

'Svake dvije godine moram zamijeniti uređaj jer ne može podnijeti teret mog telefoniranja', tvrdi Marija Petir.

Matija Vujica pak čeka da skupi dovoljno bodova telefoniranjem što joj se događa od ugovora do ugovora i onda dobije neki od najnovijih modela mobitela.

kada je riječ o kućnim računalima situacije je nešto drukčija, pogledajte cijeli prilog Scene i saznajte!