Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbeni producent David Vurdelja, poznat još kao Baby Dooks, u nedjelju navečer je po povratku s hokejaške utakmice doživio prometnu nesreću.


Kako izvještava 24 sata, glazbeni producent David Vurdelja, poznat još kao Baby Dooks je u nedjelju pri povratku s hokejaške utakmice Medveščaka i Vienna Capitalsa oko 22 sata na Kvaternikovom trgu izgubio kontrolu nad svojim automobilom, koji je udario najprije u jedan tramvaj, zatim se na cesti okrenuo, te se zaustavio udarivši u tramvaj koji je nailazio iz suprotnog smjera.

Vezani članci ZET pokrenuo tri tramvajske linije - 2 Pogledajte snimku: Nakon godinu i pol tramvaji voze preko remetinečkog rotora Radovi na tramvajskoj pruzi, ilustracija Zastoj u tramvajskom prometu: Automobilom upao u rupu na pruzi na Maksimirskoj, izvlačio ga pauk

>> FOTO: Baby Dooks autom udario u parkiranu prikolicu

'Padao je snijeg, cesta je bila jako skliska, pa je auto proklizao', izjavio je Baby Dooks za 24 sata. Dok je čekao da dođe policija i obave očevid, Dooks je s vozačima tramvaja ljubazno porazgovarao, te ih čak počastio s kebabom.