Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ime i prezime Ave Karabatić trebaju biti upisani u rječnik kao sinonimi za mobbing i mentalno zlostavljanje', tvrdi Senad Hasić.


O našoj bi se idućoj priči jednog dana mogla napisati knjiga. No, u tom bi slučaju naslov najvjerojatnije glasio 'Put u pakao'. Naime, glazbeni menadžer Senad Hasić ovih je dana na paklenim mukama. Probleme mu ne zadaje recesija i platežna nemoć građana, već njegova dojučerašnja štićenica Ava Karabatić. Kako je splitska starleta gromkog glasa Ava Karabatić uspjela izluditi prekaljenog menadžera Senada Hasića?

Vezani članci Slika nije dostupna Ava ljubi nogometaša? 'Nije važno tko je, ali je veoma zgodan!' Slika nije dostupna Evo prvih reakcija nakon seksa pred kamerama!

'Ime i prezime Ave Karabatić trebaju biti upisani u rječnik kao sinonimi za mobbing i mentalno zlostavljanje', zaključio je Senad Hasić, te putem medija prekinuo suradnju sa svojom štićenicom. 'Odlučio sam se na taj potez da ne izgubim razum', ustvrdio je glazbeni menadžer. Kazao je da mu se, upravo zbog Ave, doslovno povraća kad čuje zvono mobitela. No osim njega, ističe, Karabatićka je maltretirala i njegovu obitelj i suradnike.

Od njegovih se optužbi Ava Karabatić branila riječima: 'Ja jesam malo u šoku jer stvarno sam opet ja žrtva...' Ava je dodala da je Hasić htio iskoristiti njezinu popularnost u medijima nakon sudjelovanja u Farmi. 'U biti, on se na račun mog imena promovirao...', kazala je, dodavši da za to ima dokaze koje će predstaviti javnosti ako Senad bude, kako je izjavila, dizao frku.

Kap koja je prelila čašu i završila ne baš uspješnu suradnju menadžera i pjevačice, otkriva nam Hasić, nikad je snimljeni duet Ave i njezina tate. Ne propustite saznati koje su posljednje riječi koje su međusobno razmijenili menadžer i starleta, i pogledajte cijeli video prilog InMagazina. Nadamo se samo da zbog kraja ove suradnje nećemo ostati uskraćeni za duet Karabatićevih.