Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Vjerujem da ću u ponedjeljak uspjeti vratiti svoj ugled koji mi je bio ukaljan', kazala je Ava Karabatić nakon današnjeg sudskog ročišta.


Poslije ročišta kojem je danas nazočila na Zadarskom sudu, gdje je se zajedno s dečkom Špirom i majkom Sanjom tereti za kazneno djelo iznude sveučilišnog profesora Živka Nižića, Ava Karabatić nije mogla sakriti optimizam. 'Hvala Bogu, sve je gotovo. Napokon sam sretna i blagoslovljena! Sve je završilo', bile su njene prve riječi, koje je izjavila za Dnevnik.hr. Iz njih se lako moglo zaključiti da je zvijezda oslobođena optužbe, međutim tomu nije tako, za sad. Naime, glavna presuda u kaznenom sporu koji se rasteže već godinu dana biti će izrečena na novom ročištu zakazanom za ponedjeljak, pa će Ava s obitelji, dečkom i brojnim obožavateljima, kao i cjelokupnom javnošću tek tada saznati je li po nju ishod pozitivan.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo prvih reakcija nakon seksa pred kamerama! Slika nije dostupna Već prve večeri Ava pred kamerama otišla do kraja!

No, starleta je danas zaista zvučala optimistično: 'Ne smijem ništa kazati, do ponedjeljka dok ne bude sve gotovo. No, veliki sam optimist. Nije bilo lako nositi se sa svi tim cijele godine, ali ja uvijek kažem, iza kiše dolazi sunce. Imam veliku vjeru u Boga da će od sada sve krenuti nabolje.Vjerujem da ću u ponedjeljak uspjeti vratiti svoj ugled koji mi je bio ukaljan. Vjerujem da me očekuje svjetla budućnost jedne mlade perspektivne osobe.' Ava je dodala i to da će se do ponedjeljka nastojati odmoriti, iza čega će razmišljati o poslu i novim pjevačkim nastupima. Upitali smo je da je li u međuvremenu uspjela snimila duet s ocem Ivicom, na što nam je odgovorila: 'Nismo ga završili. Na prvome mjestu mi je bilo zdravlje, i fakultetske obaveze, a zatim sve ostalo. I hvala Bogu, sudu sam usmjerila pozornosti, ali dovršit ćemo pjesmu, ima vremena.'

Također, upitali smo atraktivnu Splićanku je li već pronašla novog menadžera koji će joj pomoći u uzletu karijere, te nam je odgovorila: 'Nisam, budući da se sve zbilo na ružan način, i to prije tek dva tjedana'. Prekid suradnje s donedavnim menadžerom okarakterizirala je kao smiješan i gadljiv, te je odlučno izjavila: 'Od sada ću biti oprezna, i birat ću najkvalitetnije ljude u svome timu!'

>> Ava Karabatić danas na sudu: Sve je u redu, idem na plažu!

>> Ava Karabatić: Grudi su mi na Farmi bile najbolje prijateljice