Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ste pomislili da je Rodman završio s nizanjem skandala, prevarili ste se.


Nekadašnja košarkaška megazvijezda Dennis Rodman poznat je po raznoraznim skandalima, ali je prije koji dan nadmašio samoga sebe. Tijekom telefonskog intervjua za radio stanicu u Miamiju, Dennis se usput seksao s nekom djevojkom. Radijski voditelj Jorge Sedano pozvao je košarkaša u eter kako bi zajedno komentirali rezultate ekipe Miami Heat, no nakon samo nekoliko sekundi u eteru se čula žena koja je stenjala i pritom se smijala.

Lizanje lizalice

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo Princ Charles, princ William i princ Harry - 4 Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica

Zbunjeni Sedano je nekoliko puta upitao Rodmana što se događa, a ovaj je bezbrižno odgovorio: 'Ispričavam se zbog toga, izgleda da je ona našla neku lizalicu'. Voditelj nije najbolje reagirao, već je i dalje zbunjeno mucao u mikrofon, a Rodmanov predstavnik za medije sljedećeg dana poslao je priopćenje s isprikom.

Dennis je tijekom jučerašnjeg intervjua očigledno bio pijan, i ne sjeća se ničega što se dogodilo. Zbog svojeg postupka se ispričava svojoj obitelji, prijateljima, obožavateljima i slušateljima radija za koji je dao intervju', stajalo je u priopćenju.