Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Christina Aguilera se očito nakon razvoda malo previše opustila pa joj nije problem upasti nepozvana na tulum i leći u krevet domaćina. Također nepozvana.


Glumac Jeremy Renner imao je zabavu za svoj 40 rođendan, no zasigurno nije očekivao da će na njoj osvanuti pijana Christina Aguilera i to bez pozivnice.

Vezani članci Tulum u COVID bolnici Dubrava Cure informacije o tulumu u COVID bolnici: "Bilo je to u sobi za odmor u podrumu. Kolegica je slavila" Tulum u COVID bolnici Dubrava Procurila snimka s tuluma medicinara u COVID bolnici Dubrava: "U ovakvim situacijama me sram što sam medicinska sestra"

Svjedoci su naveli za US Weekly kako je pjevačica pijana došla na zabavu, a zatim neugodno iznenadila Jeremyja kada ju je zatekao među svojim plahtama.

Jeremy je navodno ispričao svojim prijateljima kako je ležala u njegovom krevetu gdje je nešto mrmljala dok joj je dečko Matthew Rutler masirao leđa. 'Kako se netko usudi doći nepozvan na rođendansku zabavu nekoga koga ne zna i još toj osobi ući u krevet', prenose svjedoci reakciju glumca na događaj.

>> Aquilera živi u istom domu s bivšim mužem i sadašnjim ljubavnikom

Neimenovani izvor je još nadodao kako je pjevačica imala neprikladno ponašanje: 'Ponašala se kao budala. Čak ju je i dečko smirivao govoreći joj da ode spavati', rekao je. Glasnogovornici Jeremyja Rennera ipak su se oglasili sa određenim demantijima, a njihova službena reakcija glasi: 'Christina je uživala na zabavi, ali nije bila u njegovom krevetu'.