Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kod naših celebova, sud je popularna ustanova. Dikan i Gotovac imaju svježe dojmove po tom pitanju.


Iako je po pitanju Ante Gotovca u medijima u zadnje vrijeme bilo dosta tiho, očito da je bilo samo pitanje vremena kada će se opet uplesti u neke medijske prepirke. Ovaj put, na drugoj strani nije Simona Gotovac, niti kućna pomoćnica, već Josip Radeljak Dikan koji je umjesto medijskog prepucavanja odabrao sudske klupe.

Vezani članci Slika nije dostupna Radeljak izgubio: Mora srušiti penthouse na Cvjetnom Slika nije dostupna Sapunica desetljeća: Prije točno četiri godine vjenčali se Vlatka i Dikan

Tako se Ante Gotovac jučer našao na Općinskom sudu u ulozi svjedoka u tužbi koju je Dikan pokrenuo protiv ugaslog tjednika 'Arena' jer je objavio navodne uvrede od njegove strane upućene dotičnom Radeljaku. Ante je na sudu opovrgnuo kako je rekao da je Dikan stari jarac, no po pitanju izjave u kojoj tvrdi kako bi 'prašio' Dolores Lambašu, nije bilo demantiranja: 'Ja sam bio kao svjedok zato jer sam navodno izjavio da mi je Dolores zgodna i da bih možda, kak' da se izrazim, da bih s njom jel' nešto ja imao. Pa kaj, jel' to sramota, 'ko ne bi imao nešto sa zgodnom curom', rekao je Ante Gotovac pred kamerama InMagazina te očito ne vidi svoju svrhu u cijeloj ovoj priči.

Podsjetimo, Dikan je tužio Arenu zbog objave teksta pod naslovom: 'Gotovac Dikanu otima Lambašu Dolores, dođi Anti: Tvoj stari jarac treba tri Viagre' koji je proizišao iz razgovora na Neumskom festivalu. Gotovac se i na sudu rado pohvalio kako je istina da je u neformalnom razgovoru izjavio da njemu ne treba Viagra i da je Dolores zgodna, no u konkretno tim izjavama, ne vidi ništa loše.

Da biste saznali više o tijeku suđenja i što su pred kamerama sve izjavili Gotovac i Dikan, pogledajte današnje izdanje InMagazina.