Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnja farmerica i dalje ne govori, hrani se na sondu i potpuno je nepokretna.


Angie Garany, koja je u rujnu nastradala u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je njezin dečko Danijel Jurić izgubio život, ovog vikedna napunila je 30 godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Angie Garany još ne zna da joj je dečko poginuo Slika nije dostupna Angie Garany prebačena na neurološki odjel

Bivša farmerica je, kako prenose mediji, u stanju polusvijesti i potpuno nepokretna. Ne sjedi, ne gleda, ne govori. Hrani se na sondu i teži samo 35 kilograma.

Iako joj u posjet svakog tjedna dolaze prijatelji, od rodbine je navodno nitko ne posjećuje. Baš zato što nitko od njezinih bližnjih nije uz nju, liječnici smatraju da joj oporavak tako sporo teče.

Loše vijesti zaredale su se najnovijih informacijama IN magazina sa showbizz scene - obitelj Ivane Obad, mlade Dubrovkinje koja je poginula u autobombilu Marina Čolaka, rezignirana je izjavama 26-godišnjeg automobilista, a tjedan dana nakon što je u središtu Beograda likvidirala bivšeg supruga i njegovu kćer umrla je poznata beogradska plesačica.