Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica kaže kako, uz to što se voli odijevati poput dječaka, Shiloh obožava nositi trenirke koje su Crnogorcima glavna 'fora' i ponaša se točno kao pravi mali frajer.


Angelina Jolie (35) s Bradom Pittom (47) odgaja šestero djece i najvažnije joj je da imaju svoj stil i da znaju što žele bez da im netko to mora reći. Glumica je izjavila kako u potpunosti podržava svoju najstariju kćer Shiloh (4) koja se voli oblačiti kao dječak.

Vezani članci Djevojčica na pučini Trajektom naišli na djevojčicu, plutala je na pučini na svojem luftiću u obliku jednoroga Spašavanje djevojčice i majke s Biokova HGSS-ovci u potrazi za nestalim Poljakom na Biokovu našli - osmogodišnju djevojčicu i njenu majku

'Ona želi biti dječak. Zato smo je i ošišali. Misli da se tako bolje uklapa s braćom', rekla je Angelina za Vanity Fair.

Angie je otišla korak dalje i stil svoje kćeri usporedila sa stilom Crnogorca.

'Odijeva se kao pravi mali frajer. Obožava nositi trenirke, a to je Crnogorcima glavni komad odjeće u ormaru', kaže Angelina.

Dodala je kako je Shiloh jako duhovita i razigrana te da u njoj vidi velik dio sebe i zbog toga je jako sretna. (Agencija VLM)