Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski The Sun prenio je navodnu izjavu pjevačice beogradskog benda 'Zemlja gruva' Ane Zoe Kida u kojoj ona tvrdi da su četvorica britanskih tjelohranitelja gurnuli Amy na scenu.


'Nije željela izaći i napravila je scenu želeći pobjeći od njih. Čitav prizor bio je uznemirujuć. Bilo je očito da joj treba pomoć', piše The Sun prenoseći navodnu izjavu beogradske pjevačice. No, nejasno je što se zapravo dogodilo. Ana Zoe Kida je za agenciju Beta rekla kako tu scenu nije vidjela vlastitim očima već je od ljudi koji su bili iza pozornice u trenutku početka koncerta čula kako Amy nije bila raspoložena za izlazak na pozornicu. Ana tvrdi kako ne zna jesu li ili ne Amy zaštitari izgurali van. Prema njenim rečima, informacija je pogrešno prenijeta zbog želje 'gladnog' novinara Suna da vijest što prije pošalje u redakciju.
 

Vezani članci Pete Doherty (Foto: Profimedia) Godinama si uništava život pred očima javnosti, a na dno je povukao i slavnu manekenku Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Uveo ju je u pakao droge i povukao do dna, a 8 godina nakon njezine smrti želi još njezina novca