Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka komičarka Chelsea Handler posvetila je dobar dio svoje emisije koncertu Amy Winehouse u Beogradu.


Tom prilikom nije kritizirala samo Amy već i srpsku publiku, pa i ministra obrane Dragana Šutanovca kojeg je nazvala boljševikom.
Chelsea je izrazila čuđenje što Srbi imaju Facebook i što im je uopće dozvoljeno posjećivati koncerte.
'Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gdje se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga', ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju.
Chelsea i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritizirali srpsku publiku, podsjećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tijekom rata u bivšoj Jugoslaviji.
Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Amy odabrala Beograd za početak svoje europske turneje pa su se čak u jednom momentu zapitali je li poslije toga planirala ići u Kazahstan.
Iako je Amy bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju. Koncepcija emisije je takva da uz voditeljicu u studiju gostuju još tri komičara koji sjede za okruglim stolom i komentiraju slavne osobe.
Emisija 'Chelsea Lately' emitira se na televiziji 'E!' od 2007. godine. Pogledajte emisiju koju je posvetila Amy Winehouse.

Vezani članci Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Našli je mrtvu u stanu: Svojim talentom rušila je sve rekorde, a tragično je preminula sa samo 27 godina Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil Zbog njega je počela piti, otkrio joj je teške droge: Njihova turbulentna veza punila je medijske stupce