Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rat između kantautorice i pjevačice i dalje se zahuktava.


 'Bolje da izađem, ja ću nju istući', zaprijetila je Alka Vuica i krenula prema vratima sudnice na posljednjem ročištu u parnici protiv Vlatke Pokos. Rat između kantautorice i pjevačice i dalje se zahuktava.

Vezani članci Slika nije dostupna Alka i Vlatka: 'Zmija' i 'gadura' postale gospođe Slika nije dostupna Alka Vuica: Na sudu su pale još veće uvrede!

Vlatka je do u detalje sucu ispričala i kako se Alka oduvijek voljela hvaliti s kim je bila u krevetu te kako je uvijek imala znatno mlađe partnere. Navodno je htjela patentirati fotelju s falusom, a do takvih bi ideja dolazila zbog uživanja u omiljenom joj piću, šampanjcu. Poznata kantautorica, tvrdi Vlatka, nerijetko od splitskog gradonačelnika Keruma, prima pečenu janjetinu koju obožava.

>> Mehun: Čak ni obitelj ne želi imati posla s Vlatkom Pokos

>> Alka i Vlatka: 'Zmija' i 'gadura' postale gospođe

Za Keruma Alka pak kaže da su bliski prijatelji pa ne vidi ništa sporno u janjetini. Nakon Vlatkina iskaza sucu priznala je kako voli popiti, ali ne puši marihuanu kao što Vlatka tvrdi.

'Ja sam s Neretve. Kad zavre krv, prorade gusarski geni', ustvrdila je Alka na kraju suđenja. Vlatka joj je na to dobacila kako je ona iz Sinja. Više u prilogu IN magazina!