Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Antonija Šola prekinula je šestomjesečnu vezu s Aleksandrom Ružinom jer tu ljubav navodno nije odobrila njena majka, prenosi Story.


'Odredili smo i datum vjenčanja, a ona je otišla', tim je riječima Aleksandar Ružin za Story potvrdio napise makedonskih medija da ga je nakon šest mjeseci intenzivne ljubavne veze, ostavila djevojka radi utjecaja roditelja koji nisu odobravali njen izbor.

Vezani članci Slika nije dostupna 'I mi imamo projekt: naše dijete!' Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO Severina o Milanu: 'Lijepo je da se čovjek trudi!'

Pjevačica se s Aleksandrom nije osobno suočila već je vezu okončala putem emaila prije mjesec dana.

Makedonski poduzetnik, međutim ne želi odustati od te ljubavi, prenosi Story: 'Volim tu ženu i želim da mi se vrati, a znam i da ona voli mene! Antonija se povukla, izolirala, nema je nigdje. Znam da ne postoji treća osoba. Sve je bilo super, zajedno smo krenuli iz Skoplja i zadnji se put vidjeli 26. siječnja, kad sam krenuo za Pariz, gdje sam kupio zaručnički prsten. Imali smo neke nesuglasice, no ništa ozbiljno. Ipak, nije mi čestitala rođendan 1. veljače, a ja mislim da je njena mama dosta utjecala na nju.

Aleksandar je posjetio pjevačicu na Valentinovo u obiteljskoj kući u Zaprešiću da bi joj predao prsten. Nije ju vidio, ali je zato, navodno, doživio neugodnost od njenih roditelja koji su ga ispratili psovkama na nacionalnoj osnovi, prenosi Story. 'Slao sam joj bukete cvijeća, zvao ali bez uspjeha. Za mene priča nije završena, ljubav je najvažnija', izjavio je Aleksandar.

Do komentara pjevačice nemoguće je doći jer su joj mobiteli isključeni, a izbrisala je i profil na Facebooku, prenosi Story.

>> Antonija Šola crveno rublje ne nosi isključivo za Novu godinu