Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Adrianu Limu iznenadila je vijest kako njezin suprug slobodne trenutke provodi s hrvatskom manekenkom u Milanu.


Ni godinu dana nisu u braku a brazilska ljepotica Adriana Lima već je proslavljenom košarkašu Marku Jariću zaprijetila razvodom. Razlog tomu je Jarićevo druženje s Ninom Morić tijekom njegovog nedavnog posjeta Italiji. Njih dvoje bili su već viđeni zajedno prije dvije i pol godine kada su mediji špekulirali o tajnoj romantičnoj vezi koja je navodno bila povod razvodu Nine i Fabrizia Corone. Vezu nikada nisu potvrdili, iako neki mediji i danas u tom kontekstu o Nini govore kao o 'bivšoj Jarićevoj'.

>> Adriana Lima tajno se udala za Marka Jarića

>> FOTO: Nina Morić – nova tetovaža i frizura, 'stare' usne

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Prve fotografije kćeri Adriane Lime i Marka Jarića Slika nije dostupna Adriana Lima: Marko je veliki ponosni tatica

Nina i Marko prije desetak dana viđeni su kako ulicama Milana uživaju u laganoj šetnji. Već sljedećeg dana o tome su javnost obavijestili talijanski mediji, a vijest je ubrzo stigla i do Lime koja se s njihovom dvomjesečnom kćerkom Valentinom nalazi u New Yorku. Ulje na vatru dolilo je i Jarićevo druženje sa 'srpskom Ninom Morić', manekenkom Ninom Seničar, s kojom je u milanskoj diskoteci Armani proveo ovu srpsku Novu godinu.