Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka ruske teniske zvijezde Ane Kurnjikove uhićena je u svom domu u Palm Beachu zbog zanemarivanja 5-godišnjeg sina koji je u trenucima njenog izbivanja iz kuće umalo izgubio život...


Tamošnja policija potvrdila je privođenje Ale Kurnjikove koja će biti optužena zato što je dječarca ostavila samoga kod kuće, a sama krenula u obavljanje stvari izvan doma. Osoba koja je prolazila uz kuću pronašla je dječaka kako plače ispred kuće i o tome obavijestila policiju.

Vezani članci Slika nije dostupna Pred prekidom? '12 godina su zajedno, dosadilo joj je čekati!' Slika nije dostupna Macaulay Culkin se razišao s djevojkom Milom Kunis

Policiji koja je došla na lice mjesta zatekla je dječaka u suzama i u potpunosti mokrog, a on im je objasnio da je, nakon što ga je mama Ala ostavila samoga kući skočio s krova drugog kata kuće, s visine oko 5 metara, i sletio u dvorište na oblo kamenje s kojim je isto ukrašeno. Srećom, pritom nije zadobio teže ozljede, a činjenicu da je sav mokar je objasnio odlaskom u bazen, u kojem se nakon skoka okupao jer su ga 'boljele noge'.

U izvještaju policije piše da je majka Kurnjikova zaključala kuću, pa su javne snage reda očevid krenule izvršavati ulaskom kroz prozor kroz koji je nedugo prije dječačić izašao van. Alu je policija uspjela kontaktirati tek pola sata nakon incidenta, a nakon što je došla privedena je na policiju na ispitivanje.

Djetetu su pregledom nakon skoka utvrđene ogrebotine po licu i leđima, a Ala je na ispitivanju priznala da je 5-godišnjeg sina ostavila samog u kući nakon što nije želio ići s njom u grad, te ju je policija uhitila pod optužbom za zanemarivanje djeteta.

Nakon što je uplatila jamčevinu u iznosu od 3000 američkih dolara, Ala Kurnjikova je puštena iz pritvora, te se čeka sudski epilog 'avanture' 5-godišnjeg polubrata teniske zvijezde Ane Kurnjikove, koji je samo zahvaljujući nevjerojatnoj sreći iz svega izašao bez težih posljedica.

Donosimo vam originalne dokumete uhićenja majke Ane Kurnjikove, objavljene na portalu TMZ.com.