Trebalo joj je 20 godina da napokon prizna svoje plastične operacije. Emmanuelle Béart sada žali zbog svega.


Danas Emmanuelle Béart ima 47 godina, te je konačno je odlučila priznati kako njene savršene usne nisu prirodne. Francuska glumica nekoliko je puta otišla 'pod nož', no sada žali zbog svega i velika je protivnica estetske kirurgije.

Vezani članci Rodrigo Alves Lako bismo ga zamijenili za atraktivnu plavušu, ali on je donedavno bio muškarac koji je poželio biti žena Neven Ciganović Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih

Iako je operacija htjela izgledati mlađe i poželjnije, priznala je kako su je operacije izobličile i učinile još nezadovoljnijom. 'Sada mi više ne pada na pamet da odem na operaciju jer shvaćam kakve su sve posljedice moguće. Užasavam se same pomisli na injekciju i znam da mi starenje neće lako pasti', rekla je Emmanuelle.

>> Jesu li i oni podlegli 'trendu zvan botoks'?

Francuska glumica objašnjava da žene čine takve operacije kako bi se približile idealu ljepote. 'Poznate osobe su po tom pitanju puno izloženije kritici i moraju biti mladolike i lijepe pa zato češće odlaze 'pod nož'. Teško je biti žena u šoubiznisu jer ljepota nije vječna', ističe.

Proslavila se s 23 godine ulogom u francuskom filmu 'Manon des Sources'. Glumila je s Tomom Cruiseom u filmu 'Nemoguća misija'.