Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

IN magazin vas vodi u ludilo noćnog života gay tolerantnog Miamija i druženje s drag queenovima.


'Radim ovo već deset godina. Na faksu sam bio plesač, a kako su mi bili potrebni novci, obukao sam periku i počeo sam sudjelovati u drag queen natjecanjima, što mi se svidjelo, tako da sam nastavio to raditi', kazao je Lyon, koji je pojasnio da se u žensku odjeću oblači isključivo radi posla, te je u privatnom životu 'sasvim običan dečko'.

Vezani članci Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Pogledajte ovaj vrtlog emocija! Smijali su se Maji jer je plakala, a onda se ni Janko nije uspio suzdržati Beba i Queen (Foto: Screenshot/YouTube) Kombinacija bebe i Queena nasmijala je roditelje diljem svijeta do suza

Nema većih majstora drame - od drag queenova, tvrdi nam jedna od najpoznatijih američkih drag zvijezda - Latrice Royal. Slavu je stekao kao sudionik reality showa najpoznatijeg svjetskog drag queena Ru Paula.

'Ovo je četvrta sezona realityja 'RuPauls's Drag Queen Race'. S ponosom mogu reći da sam ušao u uži izbor showa', kazao nam je Latrice.

Dakle - tko su to drag queens. Imamo transeksualce - osobe koje mijenjaju spol, transvestite - osobe koje su preodijevaju u suprotni spol, a na kraju imamo drag queens - osobe koje se preodijevaju samo za potrebe posla!

No kako je Ana Vela doznala, ipak ima i onih koji bi 'otišli dalje' i dali si napraviti umjetne grudi, poput drag queena Jackiea, koji je priznao da bi volio imati ogromne grudi, poput porno zvijezde, no da nema novaca za operaciju. Više u prilogu IN magazina!