Izgleda da kad je riječ o razvodima poznatih i slavnih, s vremena na vrijeme naiđe poneki 'papreni slučaj'.


Slavni model Christie Brinkley gostovala je u emisiji 'Today Show', gdje je trebala promovirati mjuzikl Chicago, no glavna tema razgovora bila je – njezina mukotrpna brakorazvodna parnica.

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo Irina i Roman Abramovič (Foto: Getty Images) Bivša supruga Romana Abramoviča prvi put nakon 11 godina otkrila detalje njihova razvoda

'Ja stvarno želim mir za svoju obitelj. Svaki put kad se razveselim ili kad ostvarim nekakav uspjeh, on jednostavno to mora uništiti', ispričala je kroz suze manekenka.

>> Državi duguje pola milijuna dolara!

Naime, 58-godišnja Christie se razvela od svog četvrtog supruga Petera Cooka još 2008. godine, ali sudski sporovi i povlačenja po sudnicama traju još danas. Razlog raspada braka je bila Peterova afera s 18-godišnjom asistenticom, ali i troškovi od tisuće dolara kojib su potrošeni na - pornografski sadržaj.

Stoga je i samo spominjanje situacije u kojoj se još nalazi lijepoj manekenki izmamio suze na oči. Iako imaju pravilo da ne smiju kontaktirati jedan drugog, Christie kaže kako je suprug još zove.

Podsjetimo, Christie je široj javnosti poznata kao manekenka koja je u ranim 80-tim godinama tri puta za redom osvanula na naslovnici 'Sports Illustrated'. Pogledajte dirljivi intervju!