Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječica koja su se našla u ponedjeljak na matineji u kinu u južnom dijelu Londona će vjerojatno cijeli život pamtiti taj dan.


Naime, osoblje kina u Wandsworth, koji se nalazi u južnom dijelu Londona, su kinu punom malene djece koja su sa svojim roditeljima čekali početak animiranog filma 'Mačak u čizmama', su prije početka filma zabunom pustili trailer horora 'The Devil Inside', koji je prepun užasnih scena egzorcizama i demonima zaposjednutih ljudi.

Vezani članci Zanimljive kombinacije za školu i inspiraciju možete potražiti u novom KIK-ovom katalogu Povratak u klupe na budžetu! Mame školaraca otkrile kako uštedjeti na kupovini odjeće i obuće Jezivi prizori (Foto: thechive.com) Samo za najhrabrije: Možete li pogledati galeriju jezivih prizora do kraja?

Djeca naravno na dotične scene nisu reagirala baš dobro, da se blago izrazimo, te je do kraja trailera kino bilo prepuno uplakane djece koja su umalo 'umrla od straha' nakon što su bila primorana gledati foršpan horora 'The Devil Inside', koji inače ne bi smjele gledati osobe mlađe od 15 godina.

Nakon što su bijesni roditelji počeli protestirati, uzvikujući, 'Što se to do vraga događa!?', uprava kina je eventualno prekinula problematični trailer te se ispričala roditeljima i uplakanoj djeci, no usprkos tome im prijeti tužba koja bi im mogla 'zaraditi' visoku novčanu kaznu te možda čak i oduzimanje licence za prikazivanje filmova.