Američki časopis ovakvom je naslovnicom htio pokazati kakva je budućnost Britanaca.


Lice prelijepe Kate Middleton osvanulo je na naslovnici najnovijeg broja Američkog magazina 'The new republic'. Njezino lice na slici 'unakaženo' je photoshopom kako bi se prikazalo njihovo mišljenje o budućnosti Britanaca te kako bi prikazali mladu Kate kao tipičan stereotip koje Amerikanci imaju o Britancima. Loši zubi Amerikancima su najčešća asocijacija na Britance.

Vezani članci Photoshop na Tinderu (Foto: thechive.com) Majstori Photoshopa okušali se na Tinderu, biste li pali na njihove profilne slike? Ruski Photoshop (Foto: sadanduseless.com) - 13 Umislili da su majstori Photoshopa i pohvalili se radovima, o njihovu talentu možete suditi sami

>> Tjedno na uljepšavanje troši pravo bogatstvo!

Reakcije na ovu naslovnicu uglavnom su negativnu, a po brojnim forumima piše se kako bi Kate trebala tužiti časopis te kako je naslovnica iznimno uvredljiva za Kate i sve ostale Britance.

Kate je inače potrošila tisuće dolara kako bi dobila svoj blještavi osmijeh. Poznati francuski zubar Didier Fillion podario joj je prošle godine osmijeh koji je oduvijek željela.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.