Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata model za kupaće kostime uhićena je u Australiji pod optužbom da je organizirala internacionalni lanac trgovine drogom.


Simone Farrow do sada je bila poznata kao jedna od zvijezdi linije kupaćih kostima Ed Hardy, a časopisa FHM ju je čak dva puta uvrstio na listu 100 najseksi žena svijeta, no od sada će biti sigurno još poznatija, no ne baš zbog 'dobrog glasa'.

Vezani članci Zaplijena droge - 4 Pala splitska zločinačka: Prodavali marihuanu, heroin i amfetamine, drogu skrivali u suhozidima Kristina Mendonca Može se ona protezati u bikiniju koliko god želi, ali prava je zvijezda u pozadini

Naime, 37-godišnja Simone uhićena je u Queenslandu na australskoj Zlatnoj obali te je prošle nedjelje prebačena u Sydney, pod optužbom da je organizirala internacionalni lanac trgovine drogom.

Nekadašnje zaštitno lice poznatog proizvođača bikinija Ed Hardy koristila je ček 19 različitih pseudonima za slanje metamfetamina širom svijeta preko poštanskih službi, priopćila su Agencija za borbu protiv narkotika i australijska policija.

Sve je započelo 2009. godine nakon što je američka agencija za borbu protiv narkotika DEA 'upala' u njezin apartman na čuvenom Sunset Boulevardu u Los Angelesu od kuda je vodila svoju ilegalnu operaciju, gdje su našli veliku količinu metamfetamina što je rezultiralo s uhićenjem poznatog modela.

No nakon toga Farrow je uz pomoć prijatelja uspjela platiti kauciju od 150.000 dolara te je pobjegla u Australiju, gdje ju je nakon duge tri godine skrivanja prošle nedjelje uhitila australska policija. Farrow za sada niječe sve optužbe te tvrdi da je 'jedini razlog zašto ovo radim je taj što neko pokušava da me ubije', aludirajući na svoj bijeg iz SAD-a.