Nakon što je izazvala veliku medijsku pažnju kada se gola prošetala po modnoj pisti u Londonu, trudna Sophia Cahill je sada i sama objavila svoje polugole slike na Twitteru.


28-godišnji glamur model Sophia Cahill samo što svaki dan nije rodila, no to je nije spriječilo da, prije tjedan dana, bude zvijezda na prvoj modnoj reviji kreatora Robyna Colesa.

Vezani članci Claudia Romani (Foto: Profimedia) Kada ne sudi na nogometnim utakmicama, skida se po plažama: Toples vatrene crnke kakav se rijetko viđa Bijele majice (Foto: izismile.com) Odjenule obične bijele majice kako vas ne bi dekoncentrirale, kako im ide?

Pažnju svjetskih medija je privukla zato što je na dotičnoj reviji pistom prošetala 'obučena' samo u – šešir!

>> Potpuno gola prošetala modnom pistom!

A sada je trudna Sophia i sama objavila svoje polugole fotografije na Twitteru, a za časopis Closer je objasnila zašto je usprkos trudnoći nastavila raditi.

'Kada sam zatrudnjela sam naravno manje radila kao model no to me nije smetalo. Isto tako mislim da je tijelo trudnice prelijepo i da ga ne bi trebalo skrivati. Neke žene se osjećaju debelo i napuhnuto s trudničkim trbuhom, no ja se osjećam baš seksi i ženstveno', izjavila je za Closer lijepa Sophia.

Sa 18 godina osvojila je titulu Miss Wallesa, a postala je 'glamour' model kako bi mogla uzdržavati svoju obitelj.