Rokerica Courtney Love ponovno se našla na sudu.


Ovaj put pred lice pravde odlučila ju je dovesti Donna Lyon.
Lyon je naime vlasnica stana u kojem Love živi, ali sada su se našle na sudu jer Love ne plaća najamninu a stanodavka je optužuje i da je pokušala zapaliti stan vrijedan osam milijuna dolara kako bi se oslobodila dugova.

Vezani članci Ivan Penava Ivan Penava o stanu kojeg su dobili njegovi roditelji: "To je medijski linč. Imali su stanarsko pravo" Zgrada Milorada Pašalića - 2 Nevjerojatna priča o poslodavcu iz Makarske koji je svojim radnicima uljepšao život: ''Ovo je poslije zdravlja nešto najvažnije u životu i nama je to sada riješeno''

Proglasi li je sud krivom, udovici Kurta Cobaina prijeti izbacivanje iz stana u West Villageu za koji je mjesečno izdvajala 27 tisuća dolara.

Lyon također tuži svoju podstanarku zbog toga jer je preuredila stan bez njezina dopuštenja te tvrdi da je podmetnula požar u njemu. Odvjetnik glazbenice smatra da stanodavka samo želi privući pažnju na svoju nekretninu kako bi je lakše prodala.

Iako često šokira svojim izgledom, na sudu se udovica Kurta Cobaina pojavila u neprepoznatljivom izadnju. Ovaj put došla je uredno počešljana i skoro pa pristojno obučena, ali ipak vjerna svom stilu.