Rokerica Courtney Love ponovno se našla na sudu.


Ovaj put pred lice pravde odlučila ju je dovesti Donna Lyon.
Lyon je naime vlasnica stana u kojem Love živi, ali sada su se našle na sudu jer Love ne plaća najamninu a stanodavka je optužuje i da je pokušala zapaliti stan vrijedan osam milijuna dolara kako bi se oslobodila dugova.

Vezani članci Spašen medo u požaru Prikuplja se pomoć za obitelj kojoj je izgorio stan, žena pred porodom. U manje od 24 sata donirano gotovo 23.000 eura: "Na neki način me sram..." Provjereno: Zdravko Mamić optužuje suce - 2 Pogledajte što je Zdravko Mamić ekipi Provjerenog još prije dvije godine govorio o druženju s osječkim sucima

Proglasi li je sud krivom, udovici Kurta Cobaina prijeti izbacivanje iz stana u West Villageu za koji je mjesečno izdvajala 27 tisuća dolara.

Lyon također tuži svoju podstanarku zbog toga jer je preuredila stan bez njezina dopuštenja te tvrdi da je podmetnula požar u njemu. Odvjetnik glazbenice smatra da stanodavka samo želi privući pažnju na svoju nekretninu kako bi je lakše prodala.

Iako često šokira svojim izgledom, na sudu se udovica Kurta Cobaina pojavila u neprepoznatljivom izadnju. Ovaj put došla je uredno počešljana i skoro pa pristojno obučena, ali ipak vjerna svom stilu.