Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad bi mogla, zvijezda 'Uvoda u anatomiju' promijenila bi mušku anatomiju.


'Nažalost ne mogu rezati testise s muškaraca. Barem ne još! Pa sam se posvetila životinjama. Jer je legalno.', objašnjava Katharine Heigl u promocijskom videu koji se bori za prava životinja tj. potiče sterilizaciju.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte kako ova žena upozorava na smrtonosnu opasnost! Slika nije dostupna Ovako to izgleda kad vam dečko postane seks mašina

Iako se u videu Katherine šali kako ne radi u dobrotvorne svrhe već jednostavno mrzi testise, glumica je inače poznata aktivistica u borbi za prava životinja i osnivačica 'Jason Debus Heigl Zaklade' namijenjene borbi za životinjska prava.

U komičnom videu koji potiče sterilizaciju, Katherine je napravila i popis dobrih i loših strana testisa. Pozitivnih strana nema, a kao možda najsmješniji razlog zašto se riješiti testisa Katherine navodi da je iz njih nastao Hitler.

Domišljata i neuobičajena kampanja nastala je suradnjom Katherinie zaklade i portala IhateBalls.com, a može li vas poznata glumica zastrašiti ili nasmijati provjerite sami!