Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Meksička manekenka tri puta je bila na naslovnici Voguea i 1993. osvojila je titulu Supermodela svijeta.


Drogiranje i pretjerivanje u alkoholu život i karijeru 41 – godišnje Carmen Campuzano odveli su u krivom smjeru. Pod utjecajem kokaina i alkohola uspjela si je prerezati prst, slomiti ruku do te mjere da su joj kirurzi morali sastavljati kost iz okrhnutih komadića, izletjeti na cestu dok je bilo crveno pa ju je udario taksi, dospjeti u mentalnu instituciju, pokušati samoubojstvo i izgubiti skrbništvo nad djecom.

>> Oscara za najbolje estetske zahvate dobiva...

Vezani članci Claudia Schiffer - 3 U danima najveće slave zaštitari su joj čuvali donje rublje, a i s 50 odrađuje golišava snimanja Paris Jackson Ona je kći preminulog kralja popa, teška je 100 milijuna dolara i svim silama želi biti manekenka

Da stvar bude još gora, Carmen se podvrgla brojnim estetskim korekcijama. Nos je operirala nekoliko puta, iako je i sama tvrdila da joj je ovakav postao zbog nesreće, njezin bivši dečko, glumac Andreas Garcia otvoreno je rekao – da je hodao s kokainskom ovisnicom.
'Molim vas, pa znam zbog čega joj je nos ovakav, jednom riječju – kokain', izjavio je Garcia.

Postoje brojne priče o tome zašto joj je nos u ovakvom stanju, pa se spominjalo i to da se Carmen zarazila bakterijom koja jede meso, i to ni više ni manje, nego iz svinjskog izmeta!
U svakom slučaju, Carmen Campuzano nije ni sjena onoga što je nekad bila! Pogledajte video!