Anime likovi s velikim očima i šiljastim bradama su u Kini i Japanu poznati još od davnih dana, ali nove seksualne fantazije koje se uz njih vežu, ipak su svojevrsni novitet.


Kineska blogerica i model Tina Leopard, koju možete vidjeti u našoj galeriji, samo je jedna od mnogih djevojaka koje su se podvrgnule plastičnim operacijama kako bi izgledale poput junakinja iz japanskih crtanih filmova. Ovaj 'trend' je prije godinu dana započela djevojka po imenu Koko, međutim ona je svoj 'anime look' postigla photoshopom i šminkom, za razliku od brojnih sljedbenica koje su kasnije išle 'pod nož' kako bi postigle isti rezultat.

>> Ovo je stvarna osoba, ima 15 godina i zove se Angelic

Vezani članci Kristina Mendonca Može se ona protezati u bikiniju koliko god želi, ali prava je zvijezda u pozadini Claudia Schiffer - 3 U danima najveće slave zaštitari su joj čuvali donje rublje, a i s 50 odrađuje golišava snimanja

Tina svoje fotografije objavljuje na svom blogu i društvenoj mreži Weibo koja je inačica našeg Twittera. Međutim, nikad se nije izjasnila je li se i ona podvrgnula plastičnoj operaciji kako bi postigla takav izgled. Svojim anoreksičnim izgledom, neproporcionalnim ogromnim očima i neprirodnom šiljastom bradom izazvala je brojne kontroverze čak i u svijetu u kojem seksualne fantazije nemaju granice. Brojni mediji u Kini i Japanu u zadnje su vrijeme prepuni fotografija sličnih pokušaja izgledanja poput likova japanskih animiranih filmova.

>> Njezin posao je ispunjavati erotske fantazije

I dok jedni Tinu, i njoj slične, hvale i ohrabruju da nastave sa svojim bizarnim pokušajima imitiranja 'anime looka', drugi su izbezumljeni i zgroženi te Tinu i ostale djevojke nazivaju 'čudovištima' i 'vanzemaljcima' zbog izrazite sličnosti s uvriježenim mišljenjem kako izgledaju 'mali zeleni'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook