Tučnjava dviju natjecateljia najavila je novi reality show na američkoj televiziji.


Američka verzija reality showa 'My Big Fat American Gypsy Wedding' uskoro će se početi prikazivati na američkoj postaji TLC a iz najave emisije vidljivo je kako će se raditi o zaista eksplozivnoj emisiji.

Vezani članci Slika nije dostupna Šake letjele na sve strane: Društvenim mrežama širi se snimka tučnjave u Splitu, potukla se dvojica muškaraca - ''Da više nisi došao ovamo!'' Plaža Ovčice u Splitu Na plaži Ovčice noćas je došlo do još jednog sukoba, teško ozlijeđena najmanje jedna osoba

Naime, u najavi emisije vidimo dvije žene koje su uključene u međusobnu nasilnu tučnjavu koja se odvija ispred crkve u zapadnoj Virginiji. Diamond, krupnija djevojka sa snimke, bačena je na tlo od strane njene konkurentice Mellie. Mellie ju vuče za kosu i udara ju šakama.

>>Ima tek 7 godina i svoj reality show: Upoznajte malu Miss Eden!

Američki reality fokusirat će se na živote nomadskih obitelji i njihovih raskošnih planova za vjenčanje te će se prikazati isječci njihovog tipičnog života.

Uzrok tučnjavi su nesuglasice između dviju djeveruša s planiranog vjenčanja. Naime, Diamond je čula kako Mallie kritizira zaručnicu jednog od mladoženje a to joj se nije nimalo svidjelo. Zbog toga je pozvala na red Mallie, no čini se da ju je ova nadjačala.

Što će se dalje događati saznat ćemo kada se reality počne emitirati na televizijskim ekranima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.