Posve nesvakidašnja anegdota je još jednom anonimca pretvorila u medijsku senzaciju!


Jonah Falcon službeno je čovjek s najvećim penisom na svijetu, a neobična situacija u kojoj se našao to je i dokazala.

>> Što mislite, gdje je tetovirao njezino ime!

Vezani članci Ilustracija: AFP Pucnjava na turskom aerodromu, najmanje dvije osobe ozlijeđene Zračna luka Franjo Tuđman 7 (Foto: Borna Filić/Pixsell) Pomeli konkurenciju: Zagrebački Tuđman proglašen najboljim u Europi!

Naime, 41-godišnjeg Jonaha su u zračnoj luci u Los Angelesu zaustavili carinici zbog sumnje kako ima skriveno oružje između nogu! Međutim, ispostavilo se kako je u pitanju njegov penis – dugačak 23 centimetara!

'Bilo mi je neugodno kada me jedan od članova osiguranja pitao jesam li siguran da su mi džepovi prazni. Odgovorio sam potvrdno, a on me i dalje čudno gledao. Zatim je odlučio da me 'pretrese', i pošto je opipao moj penis, posuo ga je nekakvim prahom, koji detektira eksplozivne naprave. Sve je bilo jako smiješno', otkrio je Falcon.

U šali je nadodao kako će ubuduće kad bude putovao avionom nositi isključivo biciklističke hlače, kako bi se jasno vidjelo o čemu je riječ.

Naime, kad je imao 18 godina, Jonah je shvatio kako je drukčiji, jer je već tada dužina njegovog penisa bila blizu 30 centimetara. Televizijska kuća HBO 1999. snimila je dokumentarac o njemu i njegovoj obitelji. Danas je Falconov penis dugačak 23 centimetara, a u erekciji čak 34 centimetara! Pogledajte video i upoznajte Jonaha!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.