Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Planetarno popularna pjevačica Lady Gaga fotografirala se potpuno gola za siječanjsko izdanje časopisa 'Vanity Fair USA'.


Fotografirala ju je poznata fotografkinja Annie Leibovitz, a po prvi puta Gagini fanovi imat će prilike vidjeti je potpuno golu.

Vezani članci Slika nije dostupna Lady Gaga najavila da će nastupati gola Slika nije dostupna VIDEO Punk's not dead! Skoro gola divlja Gaga 'plivala' u publici u Chicagu!

Lady Gaga inače se znala fotografirati u provokativnim pozama, ali nikad do sad nije pozirala bez ijednog komada odjeće na sebi.

U intervjuu za časopis Gaga je progovorila i o svojem privatnom ljubavnom životu. 'Nikad se nisam osjećala uistinu cijenjeno od svog ljubavnika. Nesposobna sam znati što je uistinu sreća s muškarcem', priznala je.

Njen prijašnji dečko upozorio ju je da će zbog svega ovoga ostati sama. 'Umrijeti ćeš sama u kući većoj nego možeš zamisliti sa svim svojim novcem i pločama koje si snimila i umrijeti ćeš sama', prisjeća se Gaga. Kasnije ju je taj isti dečko zaprosio, ali ga je naravno odbila. 'Baš je*** romantično, idiote. Da, stavi mi veliki prsten na prst i sve će biti bolje. Mogu si sama kupiti je*** prsten', odbrusila mu je.

Pjevačici uskoro izlazi video spot za pjesmu 'Marry the Night' koja je već oborila sve svjetske top ljestvice.