Svojim britkim humorom i podrugljivim tonom postala je pravi hit na Balkanu.


Broj obožavatelja 'pokojne Mileve' na Facebooku uzlaznom putanjom raste iz dana u dan. Misteriozna Mileva svojim humorom i komentarima ne štedi baš nikoga, a njezini komentari prenose se u gotovo svim medijima. Samo na Facebook stranici ima već 100 tisuća fanova.

Vezani članci Slika nije dostupna Što će biti s 8. sezonom serije Igre prijestolja? Slika nije dostupna Fanovi je izvrijeđali i rekli da je - debela? Ovako im je odgovorila!

A da Mileva budno prati što se o njoj piše pokazuje i činjenica kako je na svome profilu objavila upravo naš članak. Vijest o njoj prenio je čak i jedan austrijski portal.

Ona se nerijetko obruši na estradu ali i političare, a svojim podrugljivim tonom uvijek uspije izazvati reakciju. Nedavno je ismijala pjevačicu Natašu Beklavac te njezino 'poznavanje' engleskoga jezika napisavši joj kako se nada da pjevačica nije asistent na katedri za engleski jezik.

'Ne razumem što se Bekvalac sad naljutila i blokirala me, meni njen Joda-Star-Vors engleski uopšte ne smeta. Više mi smeta prestolonaslednikov srpski' dodala je Mileva na svome FB profilu.

Kako to radi Pokojna Mileva, pročitajte sami i nasmijte se do suza.

SMS od Slobe: 'Vuku Jeremiću su dali 7 miliona da ponese u Njujork, a mene su kritikovali što sam poneo džeparac na Cipar' Ne odgovaram.

Karleuša brani Soraju. Kao da devojci nije već dovoljno teško...

Evo i u Austriji pišu o meni, samo čekam da se Mocart vrati sa pijace, pa da mi prevede! Haos.

Jutros sam u Pošti srela Sorajine Gaće. Haos.

Gde je šta radi struk Marine Perazić? A vidi bogati, evo ga ovde!

(O predstavnici na eurosongu) Mala iz Estonije je razvijena kao srpska ekonomija.

A ako vam ovo nije dovoljno, svoju dozu smijeha možete dobiti na OVDJE.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.