Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Transseksualni Jason Torres potrošio je 200 000 funti kako bi izgledao kao lutka Barbie.


Jason Torres koji se sada zove Nicole Sanders, prošao je nekoliko estetskih operacija ne bi li ličio najpoznatijoj svjetskoj plavuši.

Vezani članci Mršavljenje - 6 Promijenili život do temelja i dokazali da se sve može postići uz dovoljno truda Nekad i sad - 26 Ušutkale sve one koji su im se u srednjoj školi rugali zbog izgleda

Već sa 18 godina Nicole je počela sa operacijama promjene spola. Tako je obavila operacije nosa, grudi, stavila je implantate u obraze, operaciju podizanja obrva, te mnoge druge. Nicole je čak stavila i kontroverzne silikonske injekcije u stražnjicu, bedra i bokove kako bi dobila obline kakve ima poznata lutkica, prenosi britanski Daily Mail.

'U djetinjstvu sam se uvijek najviše voljela igrati s Barbikama, oduvijek mi se sviđao njihov izgled. Nadahnjuju me seksi žene kao što su Pamela Anderson i Carmen Electra, uvijek sam nekako znala da želim biti poput njih. Nisam htjela biti prirodna. Željela sam biti predivna i glamurozna baš kao Barbie', rekla je ova ljudska Barbika, 'Operacije su me koštale mnogo, ali srećom imala sam bogate partnere koji su mi pomogli u ostvarenju ovog sna.'

Ali taj proces nije tekao glatko. Jason koji je odrastao u New Yorku imao je teško djetinjstvo. Vršnjaci su ga zlostavljali jer je bio drugačiji. Osjećajući se uvijek kao djevojčica zarobljena u tijelu dječaka Jason je sa 16 godina pokušao izvršiti samoubojstvo. Spasila ga je majka koja ga je našla u nesvijesti na podu kupaonice.

Nakon terapije koja je trajala dva mjeseca Jason se odlučio na promjenu spola. Ali to nije mogao reći obitelji. Kad se napokon odlučio na taj korak, roditelji su ga izbacili iz kuće. Nakon što je godinu dana bio kod prijatelja, Jason je počeo raditi u jednom njujorškom klubu gdje su ga prigrlili takvim kakav je. Radeći kao plesač u gay klubovima upoznao je mnoge 'drag queens', koji su ga zapanjili svojom ljepotom. Od tog trenutka počela je njegova preobrazba.

Iako njeni roditelji nisu bili zadovoljni njenim izborom na kraju su se ipak pomirili. Sada Nicole radi kao plesačica i model. Njeni savjeti i snažni performansi veliki su hit na Youtubeu, a nada se i glumačkim angažmanima. Jedan od njenih prvih nastupa bio je u dokumentarnom filmu Trantasia: suze, krune i transseksualci, koji je pratio Nicole i druge kandidatkinje na izboru za Najljepšeg transseksualca svijeta.

'Sada se napokon osjećam dobro u svome tijelu, prihvatila sam samu sebe a i okružena sam ljudima koji me cijene takvu kakva jesam', zaključila je Nicole.