Prosječna osoba provede trećinu života spavajući, stoga je pri kupnji nekretnina važan faktor izgled spavaće sobe.


No ponekad vlasnici kuća pronađu neke načine da privatne odaje malo 'preurede' onako kako žele. Nađe se dosta neobičnih dizajna, stoga pogledajte što smo izdvojili kao najluđe spavaće sobe.

Vezani članci Slika nije dostupna Ako mislite da imate loš dan na poslu, njegova će vas nezgoda sigurno utješiti Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Vrhunac neukusa? Pokazala donje rublje dok se šetala gradom u kombinaciji koja joj nimalo ne pristaje

Mislili ste da je nemoguće u spavaćoj sobi imati vodene tobogane i mali bazen? Promislite ponovo, jer je vlasnik ove kuće u vlastitu spavaću sobu ugradio dva tobogana, tako da se ravno iz kreveta može putem osvježiti u bazenu. Nekretnina vrijedi 3, 5 milijuna dolara,ali brojni smatraju kako je pored puste vode u sobi, glavna mana ta što soba nema prozora!

U Rusiji luksuzna spavaća soba nije potpuna bez zeleno fluorescentnog svjetla koji na poseban način osvjetljava ekstravagantnu nekretninu nedaleko od Moskve, vrijednu zapanjujućih 24 milijuna dolara.

Kada je model Agyness Deyn preuređivala svoju spavaću sobu u Brooklynu, stvari je zamislila 'pod morem', stoga koraljni murali, teksture u obliku školjaka i plavi strop su dio ideje. Cijela kuća slavnog modela stoji 2,5 milijuna dolara.

Lažni kamen i crna koža glavni su motivi ove sobe, koja je dio 9,8 milijuna dolara vrijedne kuće.

Što napraviti kad ste mladi milijunaš? Sljedeća soba dio je luksuzne vile u Los Angelesu vrijedne 6,5 milijuna dolara. Vlasnik ove sobe je mislilo da pretjeranost i kič ne izlaze iz mode, ali sudeći po fotografijama, grdno se prevario.

Biste li vi uredili svoju sobu nalik ovima koje su na listi?