Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slađana Petrušić, poznatija kao Slađa, snimila je provokativni spota za pjesmu 'Čovjek loš', u kojem njezinu suparnicu glumi, kako je i najavila, njezina cimerica s Farme, Sabina Čedić.


'Ponavljamo priču iz stvarnog života. Bilo je nekih detalja na Farmi gdje smo se ja i Slađa nešto malo porječkale, ali smo to riješile. Sad ćemo to prikazati u spotu', rekla je Sabina Čedić za Red Carpet prošloga tjedna za vrijeme snimanja spota za pjesmu Slađane Petrušić Slađe 'Čovjek loš', koji sada možete pogledati na Dnevnik.hr-u.

Vezani članci Andrej Plenković i Ursula von der Leyen Europska komisija mijenja pravila nakon pojavljivanja von der Leyen u spotu HDZ-a: "Nije znala o čemu se radi..." Slika nije dostupna Seksi instrukcije: Angažirali su ljepotice da poduče narod kako pružati prvu pomoć

Radnja provokativnog spota temelji se na prijevari, jer Slađa dolazi u svoju hotelsku sobu gdje zatiče svog dečka usred vrućeg seksa s njezinom suparnicom, koju glumi Sabina Čedić.

U priloženom videu pogledajte novi provokativni spot Slađane Petrušić Slađe i njezinu bijesnu reakciju kada zatekne svog dečka u krevetu s drugom!